BidakkaTV | Hikaye

by



Hiç düşündünüz mü '1 Dakika' nın uzunluğunu? Koskoca 60 saniye, '1' in gölgesinde kısacık görünse de koskoca anılar taşıyabilir yeri geldiğinde..

Ben de bundan yola çıkarak, yepyeni bir heyecanla yaşıyorum son günlerde. Koşturulan mekanlar, uykusuz geceler, binbir çeşit kurgu programı, envayi çeşit müzik listesi arasında geçen günler..Hiç usanmadan, sıkılmadan, keyifle defalarca izlediğim çekimlerim.. 

Bundan sonra burada okuyacağınız yazılarımın yanı sıra bazen tasarımcıları, markaları, bloggerları bazen de rengarenk bir mekanı, heyecan veren sergileri, leziz yemekleri keyifli müzikler eşliğinde yalnızca 1 dakikada anlatmaya çalışacağım.

Çekimi, kurgusu, müzik seçimi bana ait olan tüm videolar amatör ruhla ve elbette sevgi katılarak hazırlanıyor. Ne olursa olsun anlatacağım tüm bu hikayeleri 1 dakikaya sığdırmaya çalışacağım. Ve tamamen amatör olarak başladığım süreçte, eleştiri ve önerilerinize açık olacağım.. 

BidakkaTV, uzun zamandır aklımda olan, yeniyi ve farkı arayışımın meyvesi, uzun lafın kısası, her hikayenin 1 dakikada anlatımı..

Tamamen amatör ruhla, bir fotoğraf makinası, bir tripodla..

Gülen bir yüz, sıcak bir mekanda.. 
Duyguların ön planda, arkadaşlığın yanı başında..
Sanatla iç içe, modayla baş başa,
Sıcak bir çorba dumanında, renkli bir fırça darbesinde..
1 dakikanın eşsiz sadeliğinde, 
Özünde, sözünde bidakkatv ile..

http://twitter.com/bidakkatv
http://facebook.com/Bidakkatv
http://instagram.com/bidakkatv 

Bilun ŞEN